17 Październik 2019 09:24
Nawigacja
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło


Procedury reagowania w przypadku wystąpienia wewnętrznych i zewnętrznych zagrożeń fizycznych w szkole Zagrożenia i zalecane działania profilaktyczne w zakresie bezpieczeństwa fizycznego i cyfrowego uczniów
KONKURS WIEDZY GASTRONOMICZMEJ
Oddział Biała Podlaska
  1. Celem Konkursu Wiedzy Gastronomicznej, nastawionego na tematykę
    „Produkty zbożowe - technologia i ich rola w żywieniu”, zwanym dalej Konkursem, jest rozwijanie zainteresowań uczniów w wybranym zawodzie kształcenia, popularyzacja wiedzy
    o zdrowej żywności oraz zachęcanie do samodzielnego poszerzania wiedzy w tym zakresie.

  2. Konkurs skierowany jest do wszystkich uczniów klas Technikum i Branżowej Szkoły
    I Stopnia ZDZ im. K.K. Baczyńskiego kształcących się w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz, cukiernik.

  3. Organizatorami konkursu jest Pani Luiza Jachacz-Jówko.

  4. Zasady udziału w konkursie:
    • Konkurs ma formę testu wiedzy o produktach zbożowych.
    • Zadaniem uczestnika Konkursu będzie samodzielne rozwiązywanie testu umieszczonego na stronie internetowej szkoły.
    • Test składający się z 30 pytań będzie dostępny na stronie www.zdzbp.pl w dniach 26.02.2019-05.03.2019r.
    • Uczestnicy przesyłają swoje odpowiedzi na e-mail: l.jachacz-jowko@zdzbp.pl do dnia 05.03.2019r. W e-mailu proszę podać imię, nazwisko i klasę.
    • Laureatem konkursu zostanie osoba z najwyższym wynikiem.
    • Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi do dnia 12.03.2019r.
    • Laureaci Konkursu otrzymają dyplomy i najwyższe oceny z przedmiotów zawodowych.

ZDZ zaprasza
Wygenerowano w sekund: 0.05 570,414 unikalne wizyty